Slavonic Tractor

Slavonic Tractor

tiistai 3. marraskuuta 2015

Slavonic Tractor etsii laulajia!Haluatko laulaa railakasta ja kirpeän koskettavaa musiikkia loistavassa seurassa?

Slavonic Tractor etsii laulajia!

Slavonic Tractor on turkulainen lauluyhtye, jonka erikoisalaa on bulgarialainen naiskuorolaulu. Laulamme myös muuta kansanmusiikkipohjaista ohjelmistoa, jota välillä säestetään esim. kanteleella. Olemme laulaneet yhdessä vuodesta 2005 ja voittaneet matkan varrella kansainvälisiä kuorokilpailujakin. Vuonna 2010 äänitimme levyn ”Slavonic Tractor”.

Tässä laulamme me: http://tinyurl.com/ergendeda
Tässä laulaa yksi esikuvistamme: http://tinyurl.com/svatba-mystere

Teemme musiikkia kunnianhimoisesti, mutta rennosti ja harrastuspohjalta. Harjoittelemme kerran viikossa ja keikkailemme harvakseltaan. Pitkän tähtäimen suunnitelmissa on mm. ulkomaan kiertuetta ja toisen levyn tekoa. Kaipaamme mukavaan joukkoomme 1-4 uutta naislaulajaa. Olet etsimämme henkilö, jos...
- sinulla on vahva ääni ja kokemusta stemmalaulusta
- osaat lukea nuotteja
- olet laulanut bulgarialaista laulua tai olet innokas oppimaan
- olet valmis sitoutumaan porukkaan pitemmäksi aikaa

Järjestämme koelaulut su 29.11. kello 12 alkaen Turun kauppakorkeakoulun tiloissa (Rehtorinpellonkatu). Kuuntelemme äänialaasi ja pääset kokeilemaan bulgarialaista laulua. Varaudu esittämään meille jokin lyhyt, säestyksetön laulu. Ilmoittaudu etukäteen ke 25.11. mennessä osoitteessa slavonic.tractor [G] gmail.com. Samasta osoitteesta saa myös vastauksia kysymyksiin.

Tervetuloa!

Lisätiedot: slavonic.tractor [G] gmail.com

Kuva: Johanna Ahonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti