Slavonic Tractor

Slavonic Tractor

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Konserttihuumaa

Levynjulkaisukonsertti oli niin häkellyttävän hieno kokemus, että tässä vieläkin puhallellaan naamat messingillä. Akatemiatalolle oli kerääntynyt innostunut 150-päinen yleisö, kymmenen naista ja traktori!

Konserttiohjelmistossa oli luonnollisesti näytteitä levyn kappaleista, mutta myös sieltä tippuneita sekä kolme aivan uutta laulua. Konsertin kohokohta oli Liisa Matveisen Kiputytön kantaesitys, vallankin kun säveltäjä itse oli paikalla. Nostimme maljan levylle ja tarjosimme yleisöllekin kuplivaa.

Tuottaja Ilona ja äänittäjä Matti olivat harmittavasti estyneet pääsemästä paikalle, mutta heille lähetämme ison kiitoksen erinomaisesta yhteistyöstä. Kiitokset myös Alballe, lukuisille meitä levyn teossa auttaneille ihmisille sekä konserttia tukeneelle Varsinais-Suomen taidetoimikunnalle.

Lämmin kiitos Simolle valaistuksesta, Ollille äänityksestä, kavereille järjestelyavusta ja Anna-Maijan isälle hienosta lavasteesta.

Erityinen kiitos maksavalle yleisölle ja levyä innokkaasti ostaneille faneille. On hienoa tehdä musiikkia, joka iskee kuin tauti muihinkin kuin vain meihin.

Ja kuten konsertissa lupasimme, myös jatkossa kaikki jotka ostavat 60 levyä jälleenmyyntiin saavat nimensä mainituksi laulussa. (D)joree!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti