Slavonic Tractor

Slavonic Tractor

maanantai 9. marraskuuta 2009

Ta(n)kki tyhjä - hetkellisesti

Siinä ne olivat - kauan ja hartaasti odotetut konsertit. Jos vain mahdollista, ne menivät suorastaan yli odotusten, ja fiilis oli uskomaton!

Helsingin konsertissa oli mukavasti yleisöä, ja Balderin sali osoittautui akustiikaltaan erinomaiseksi. Kaikki sujui kuin rasvattu ja laulaminen oli hauskaa. Yleisö vaikutti tyytyväiseltä, ellei jopa vaikuttuneelta. Helsinki otti turkulaiset traktorit vastaan ylitsevuotavan lämpimästi. Konsertin jälkeen käytiin nauttimassa pikainen illallinen Kruunuhaan Kolmessa kruunussa. Etanoita, nam!Turussa Akatemiatalolla oli tunnelma katossa. Yleisö oli runsaslukuinen ja vastaanottavainen, ja nuorempi polvikin kuunteli konserttia suorastaan hartaasti. Nautimme laulamisesta täysin rinnoin, ja paremmin ei olisi voinut konsertti mennä. Piste i:n päällä olivat uskomattomat traktoripiparit, joita konserttivieraat saivat vielä kotiinviemisiksikin.Saatua palautetta:
"Aivan ihanaa!"
"Olitte marraskuun pelastus! Kaikki heikot hemmot ja käppeet ja nyt en enää lurita -jutut on ihan hervottomia."
"Luokittelen konsertteja kylmien väreiden perusteella. Kananlihaa tuli runsaasti!"
"Teillä on Suomen parhaat altot!"
"Ä!" (Aaro 11kk, jokaisen kappaleen jälkeen)

Mahtavan päivän kruunasi illallinen Teinissä loistavien ystävien seurassa. Innokkaimmat jatkoivat vielä Turun parhaaseen irkkupubiin Castleen, ja kotiinviemisiäkin noudettiin Tuomionakilta.Suuret kiitokset kaikille, jotka auttoivat meitä konserttien järjestelyissä - äänimies-traktorileski Jaakolle, äänityslaitteita lainanneelle Pertulle, lipunmyyjille Mikolle ja Joonakselle, sekä kahvimestareille Liisalle, Saaralle ja Ainolle. Jättimäiset kiitokset myös teille, hyvä yleisö, että tulitte kuuntelemaan meitä. Nähdään taas ensi kerralla!

1 kommentti: