Slavonic Tractor

Slavonic Tractor

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Kesä meni, oli keikka, tuli demo

Olimme juuri äsken keikalla Puolalanmäen koulussa, tai siis nykyiseltä nimeltään Puolalan koulussa, jossa muutama meistäkin on opintietään taivaltanut. Paikalla oli mukavasti yleisöä, ja vastaanotto oli vähintäänkin suopea, vaikka moni raukka joutui ihan opettajan käskystä tulemaan konserttiin. Useimmat kuitenkin näyttivät pitävän kuulemastaan, ja balkanilaiset rytmit näkyivät iskevän erityisesti eturivin poikiin. Lisäksi kukaan ei nukahtanut huolella tehtyjen juontojen aikana. Kaikin puolin onnistunut keikka siis!

Nyt on muuten viimein saatu demo uunista ulos, ja kyllähän tätä kelpaa kuunnella. Levyä saapi ostella meiltä 5 euron hintaan. Tartu hihasta tai laita vaikka meiliä, kun haluat omasi!

Syksyllä on luvassa myös julkisia konsertteja jopa kaksin kappalein. Helsingin konsertti on jo varmistunut: se pidetään perjantaina 6.11.2009 kello 19 Balderin salissa (Aleksanterinkatu 12). Turun konsertin päivämäärä ja paikka selviävät lähipäivinä.

Lämpöistä syksyä kaikille!

ps. Olemme perustaneet myös MySpace-sivun. Se löytyy osoitteesta www.myspace.com/slavonictractor. Kaipaamme kavereita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti