Slavonic Tractor

Slavonic Tractor

tiistai 28. heinäkuuta 2009

Suuret suunnitelmat

Kesällä ei ole ainoastaan lomailtu, vaan myös luotu tulevaisuudensuunnitelmia. Syksyllä aiomme pitää ihka ensimmäiset omat konserttimme Turussa ja Helsingissä. Aiheesta lisää heti kun päivämäärät ja paikat varmistuvat.

Aiomme myös tehdä kunnolliset nettisivut pelkän blogin kaveriksi. Tämä blogikin löytyy nyt osoitteesta www.slavonictractor.net.

Suurin suunnitelma on kuitenkin levyn tekeminen. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, toukokuussa 2010 meillä on kourassamme Slavonic Tractorin oma levy, jolle on tallennettu menneen viiden vuoden ohjelmiston parhaat helmet. Mukaan tulee niin bulgarialaista kuin suomalaistakin musiikkia, ja ehkäpä yksi tilausteoskin. Ainoa mutka matkassa on toistaiseksi rahoitus, joten ei muuta kuin apurahoja hakemaan...

Toukokuussa äänittämämme demo on kuitenkin juuri valmistumassa. Se sisältää kolme kappaletta, joilla kilpailimme Tampereen sävelessä - En laula rahatta, Jo meistä ero tulevi ja Pilentse pee. Jos sellaisen itselleen haluaa, kannattaa tulla kuuntelemaan meitä Turun Taiteiden yöhön kaupungintalon edustalle to 13.8. kello 19 tai ottaa yhteyttä sähköpostitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti